top of page
Logored.jpg

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Solaç ON és el taller extraescolar artístic de funcionament totalment virtual de SOLAÇ. 


Les classes són d'una hora setmanal, i en grups de màxim 8 alumnes. El material utilitzat es fa arribar a les famílies a l'inici de cada trimestre a través d'agència de transports (amb servei a tot el territori peninsular i Balears).

Cada trimestre es proposen treballs variats, ja sigui de dibuix i pintura (aquarel·la, quadre amb textures, figura humana, paisatge, bodegó...) o bé de manualitats (fusta, cartró, paper maché...), alhora que es presenten i treballen un o varis artistes destacats.

Posem especial èmfasi en l'aprenentatge i desenvolupament de les habilitats creatives, amb atenció especial al procés experimental de cada proposta.

Una vegada iniciada la sessió i amb el material necessari al seu abast, la idea és que la/el alumna/e sigui totalment autònom durant l'hora de taller, amb el guiatge i ajuda personalitzada de la professora/professor que l'acompanya. 


Informació pràctica: 

> Classes per a alumnes de 1r a 6è de primària (P5 acompanyat de germà/-na o adult). Els grups poden barrejar edats sense problema, en ser de nombre tan reduït permeten una adaptació in situ sense problemes a l'edat i nivell de cada alumne. 

> Professors: Carme Maria Martín i Joan Soler.

> Horaris a escollir: de Dilluns a Divendres de 18h a 19h.

> Preu: 28 eur/mes, amb materials i enviament inclosos. (Permanència mínima d'un trimestre).

     * Preu familiar: si dos o més germans comparteixen la mateixa connexió s'aplicarà un preu únic de 45 eur/mes (60 eur/mes per 3 germans).
     ** Serà necessari un material bàsic a casa que no estarà inclòs en el material que rebreu, com ara pinzells, pintures, cola, etc. per a poder fer els treballs. Aquest material us serà detallat a les famílies abans de l'inici de les classes.
    *** La classe setmanal quedarà gravada i es podrà veure en streaming posteriorment en cas que algun dels alumnes no pugui assistir-hi en directe per la raó que sigui.

      **** És possible començar les classes a qualsevol moment del curs si hi ha places al grup desitjat. Es cobrarà la part proporcional del mes. 

> Plataforma utilitzada: Google Meet

> Les classes començaran la primera setmana d'octubre de 2021 i s'aplicarà el calendari escolar. Es poden començar les classes en qualsevol moment del curs (sempre i quan hi hagi places disponibles), i si es comença a mig mes es cobrarà la meitat de la mensualitat.

> Forma de pagament: per domiciliació bancària. (Es pot fer una primera classe de prova sense compromís).


Per reservar plaça per la teva filla/fill omple el següent formulari. (Si és per germans podeu omplir un sol formulari indicant el nom dels germans).

Solaç ON? #solaçeverywhere!
 

somos-producto-mammaproof-approved-1485173812_edited.jpg
logo-551amplada.jpg
Logored.jpg
bottom of page