top of page

Solaç ON és el taller extraescolar artístic de funcionament totalment virtual de SOLAÇ. 


Les classes són d'una hora setmanal, i en grups de màxim 8 alumnes. El material utilitzat es fa arribar a les famílies a l'inici de cada trimestre a través d'agència de transports (amb servei a tot el territori peninsular i Balears).

Cada trimestre es proposen treballs variats, ja sigui de dibuix i pintura (aquarel·la, quadre amb textures, figura humana, paisatge, bodegó...) o bé de manualitats (fusta, cartró, paper maché...), alhora que es presenten i treballen un o varis artistes destacats.

Posem especial èmfasi en l'aprenentatge i desenvolupament de les habilitats creatives, amb atenció especial al procés experimental de cada proposta.

Una vegada iniciada la sessió i amb el material necessari al seu abast, la idea és que la/el alumna/e sigui totalment autònom durant l'hora de taller, amb el guiatge i ajuda personalitzada de la professora/professor que l'acompanya. 


Informació pràctica: 

> Classes per a alumnes de 1r a 6è de primària (P5 acompanyat de germà/-na o adult). Els grups poden barrejar edats sense problema, en ser de nombre tan reduït permeten una adaptació in situ sense problemes a l'edat i nivell de cada alumne. 

> Professors: Carme Maria Martín i Joan Soler.

> Horaris a escollir: de Dilluns a Divendres de 18h a 19h.

> Preu: 28 eur/mes, amb materials i enviament inclosos. (Permanència mínima d'un trimestre).

     * Preu familiar: si dos o més germans comparteixen la mateixa connexió s'aplicarà un preu únic de 45 eur/mes (60 eur/mes per 3 germans).
     ** Serà necessari un material bàsic a casa que no estarà inclòs en el material que rebreu, com ara pinzells, pintures, cola, etc. per a poder fer els treballs. Aquest material us serà detallat a les famílies abans de l'inici de les classes.
    *** La classe setmanal quedarà gravada i es podrà veure en streaming posteriorment en cas que algun dels alumnes no pugui assistir-hi en directe per la raó que sigui.

      **** És possible començar les classes a qualsevol moment del curs si hi ha places al grup desitjat. Es cobrarà la part proporcional del mes. 

> Plataforma utilitzada: Google Meet

> Les classes començaran la primera setmana d'octubre de 2021 i s'aplicarà el calendari escolar. Es poden començar les classes en qualsevol moment del curs (sempre i quan hi hagi places disponibles), i si es comença a mig mes es cobrarà la meitat de la mensualitat.

> Forma de pagament: per domiciliació bancària. (Es pot fer una primera classe de prova sense compromís).


Per reservar plaça per la teva filla/fill omple el següent formulari. (Si és per germans podeu omplir un sol formulari indicant el nom dels germans).

Solaç ON? #solaçeverywhere!
 

somos-producto-mammaproof-approved-1485173812_edited.jpg
logo-551amplada.jpg
Logored.jpg
bottom of page